AKTUELNO

Pevačica ističe da se njena ćerka inače ne ponaša ovako.

U svojoj emisji "Ja to tako" Ivana Baltić Aleksić ove nedelje ugostila je pevačicu Anabelu Atijas. Mama učesnice rijalitija "Zadruga" istakla je kako je njena ćerka vrlo hrabra i jaka i da je ponosna na nju, ali je otkrila i kakva je Luna bila u detinjstvu.

Luna je važila za jednu od najveselijih devojaka u školi, uvek gromoglasan smeh oko nje. Najveselija, najpozitivnija, pleše, peva. Ovo nije Luna koju ja poznajem! Ubijena je verovatno u pojam - rekla je Anabela.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica smatra i da je njena ćerka previše otvorena i iskrena, ali i da Luna greši što osim Slobe nikome ne dozvoljava da joj se približi.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je ona to sve preuveličala. Ali mislim da je to odbrambeni mehanizam kada misliš da su svi protiv tebe i braniš se. Ima ona izreka "Koga ujede zmija i guštera se boji". Naravno da ne treba tako da razmišlja, naravno da tamo ima ljudi koji imaju potrebu da je zaštite. Previše se fokusirala na Slobu i to joj ljudi, koji bi je tamo zaštitili, i zameraju - rekla je Anabela u emisiji "Ja to tako".

Pročitajte još: DOSAD JE BILA SMERNA: Ono što je Slađa Alegro obukla PREGREJALO JE INTERNET! (FOTO)

Autor: J. V.

#Anabela Atijas

#Ivana Baltić Aleksić

#Ja to tako

#emisija

#pevačica

'