AKTUELNO

Poznaju se samo sedam dana i već se svađaju.

Nakon što su ih novinarke u studiju pitale o njihovom odnosu, došlo je do prve i velike svađe između Nene Petrović i Baneta Čolaka. Oni su prošle noći pričali u dvorištu, a zatim i u radionici, gde je pevačica plakala, bacala stvari i zapalila cigaretu zbog čega je kažnjena zajedno sa svojim "dečkom" i Sašom rudarom.

Foto: RTV Pink

Nikome nije zanimljivo da ja ustanem i pred novinarima kažem da se ti meni sviđaš i da ćemo imati bebu. Tvoj komentar posle moga izlaganja i ona faca... Ako nisi spremna da se šalimo na moj i tvoj račun onda... - rekao je Čolak.

Foto: RTV Pink

Pevačica se branila kako je došla pre samo sedam dana u "Zadrugu" i da joj još uvek treba vremena da se navikne, dok je muzičar iz Užica pričao da mu je žao što se ona loše oseća zato što smatra da je on kriv za sve.

Odakle ti ono da je seks bio čista desetka? To je bila čista glupost - obrusila je Nena Banetu.

Foto: RTV Pink

Najbolje idi spavaj da više ne pričamo i da postanemo vazduh! Ti si se u*rala šta tvoji misle kući! Ajde udalji se od mene, udalji se brate! Šta tebe boli k*rac kakav sam ja? Jesam li ja tvoj muž, jesmo li mi u braku, da li se znamo 15 godina? - vikao je Bane na Nenu.

Foto: RTV Pink

Ona je od Čolaka tražila da promeni ton i da tako ne razgovara sa njom. Kada su se prebacili u radionicu, Nena je prvo bacila nekoliko stvari, a zatim počela da plače.

Foto: RTV Pink

Ja sam znala da ću da kidam sebi živce i da ćeš ti toliko da budeš bezobrazan prema meni i da se ponašaš kao prema nekoj klošarki. Želim da idem u pi*ku lepu materinu! Boli me to, zato što je meni stalo do tebe! Mene boli k*rac koga imaš napolju - pričala je Nena.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Bane je isto rekao da ga boli sve što se dešava između njih, da neće da je povredi i da više nema potrebe da spavaju zajedno i da se ljube. Njihove svađe nekoliko puta prekidali su ostali zadrugari koji su bili ispred vrata radionice i slušali šta oni pričaju. Da li je na kraju palo pomirenje i kako je sve izgledalo možete pogledati u narednim video-prilozima.

PROČITAJTE: VOLIM SLOBU ZA DESETKU: Kija i dalje oseća nešto prema suprugu iako ima dečka! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

'