AKTUELNO

Ova takmičarka dobila je priliku da u baražu otpeva još jednu pesmu.

Desetogodišnja Milica Kalušević iz Novog Sada otpevala je "Doživotno", pesmu koju u originalu izvodi Elena Risteska. Milica dolazi iz Novog Sada i sa četiri stolice će se boriti u baražnom delu emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Jedan lep, tanani, svileni glas koji je bio pogrešno intoniran. Nisam se ja sad toliko kačila na te falševe, ali sam više obraćala pažnju šta može da se dogodi sa tvojim glasom. Taj "šećer" u glasu je u redu, kad je doziran. Nema snage, eto to je falilo - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Nema snage, to jeste, ali ima taj prirodni vibrato koji sav treperi i lebdi. Moj utisak, jer ovo je prelepa pesma Elene Ristestke i baš mi se sviđa što si je odabrala, ali kao da nisi dovoljno vremena posvetila svakom detalju. Nisi mi se dobro spremila za ovu pesmu, a toliko lepog ima u tvom glasu i u onome što doneseš na scenu, toliko lepe energije - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

- Sve su rekli Sergej i Leontina, ali pošto sam ja najstroži član žirija morala sam ja da presudim. Nije mi teško i reći ću ti da si ti jedna predivna devojčica i čuje se neka interesantna emocija u tvom glasu. Samo neko treba da ti pokaže kako da oslobodiš taj unutrašnji veliki glas - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'