AKTUELNO

Sa njim je bila i pre braka!

Kristina Kockar vodila je razgovor sa Milanom Miloševićem oko njenog novog dečka. On je došao kao prava zamena za Slobu Radanovića, pevača sa kojim je i dalje u braku, a koji ju je prevario sa Lunom Đogani u najgledanijem rijaliti programu u regionu - Zadruga.

Foto: RTV Pink

Jedan fenomenalan dečko, koji, nemam pojma... Nama nije bilo vreme kada smo bili zajedno. Bili smo mladi. Ja sam se vratila u Srbiju i eto. Daljina učinila svoje. Nikada u životu ne bih pomislila da ćemo biti zajedno - pričala je Kija o sadašnjem dečku.

Milana je zanimalo i da li se iskreno zaljubila u svog novog izabranika, na šta je Kija rekla da jeste i da joj je najviše zbog njega bilo teško da uđe u "Zadrugu". Dodala je i da je dobila podršku od momka i istakla da se starom dečku vratila nakon što je Sloba Radanović našao novu ljubav.

Foto: RTV Pink

Slobu sam uvek mogla na poslu da prevarim, da sam htela, ali nisam takva. Muž, to je meni bila svetinja. Meni Andrija nije uteha. Ja ne bih našla dečka u Crnoj Gori da mi je uteha. Ne bih se cimala da idem svaki put tamo. Stvarno jedan pravi muškarac, dobar, čestit dečko - rekla je Kristina.

Ona je skrenula pažnju i na to da je puno pomogla Luni Đogani i Slobi Radanoviću jer je uplovila u novu emotivnu vezu. Kako je izgledao trenutak, kada je Kristina Kockar pričala o svom novom dečku i šta je još rekla, možete pogledati u video-klipovima ispod.

PROČITAJTE: NEMAŠ SREĆE SA ŽENAMA! Kija obrusila mužu, Luna priznala da GORI OD LJUBOMORE! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'