AKTUELNO

Tvrdi da je mlada i da se samo zaljubila u njenog muža.

Kristina Kockar nova je zadrugarka od ove večeri. Zanimljivo kod ove ukućanke je to što je ona još uvek zakonita supruga pevača Slobe Radanovića koji se u rijaliti programu zaljubio u Lunu Đogani i sa blogerkom počeo ljubavnu romansu.

Foto: RTV Pink

Nakon svađe Slobe i Kristine, zadrugari su komentarisali ulazak njegove supruge. Većina se složila da je lepo i hrabro što je ušla u najgledaniji rijaliti program u regionu. Kada je došao red da se čuje stav Lune Đogani, svi su ućutali, a blogerka je rekla šta joj leži na duši.

Foto: RTV Pink

Ovde svi očekuju da se svađamo, to neće dobiti. Sa tobom nemam problem. Ja sam se ovde zaljubila, mlada sam i nema potrebe da budemo ne prijatelji ili još nešto gore od toga. Neću da komentarišem tvoj ulazak, ja to ne bih uradila, ali ti si ti. Drago mi je da će neki ljudi da se slade sa tim što si ušla. Znam ko sam i šta sam i znam kolika je Slobina i moja ljubav jaka! Iskreno i dobro nam došla - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Inače, čim je Kristina Kockar istakla je kako u "Zadrugu" nije ušla da bi se razvela ili da bi stekla popularnost. Nove uzbudljive stvari koje su budu dešavale u ovom ljubavnom trouglu pratićemo u danima ispred nas, samo na programu Televizije Pink, a kako je izgledalo ovo Lunino izlaganje pogledajte u video-klipu ispod.

PROČITAJTE: SUPEREKSKLUZIVNO! KIJA za Pink.rs: Ulazim jer ova ZADRUGA NE MOZE DA PRODJE BEZ MENE, dosta sam TRPELA (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'