AKTUELNO

Uspešna manekenka osmislila je novi TV format u kojem se mlade devojke takmiče za osvajanje prestižne titule.

Prošlog četvrtka je na Televiziji Pink počelo emitovanje šou programa ADRIA'S TOP MODEL koji je odmah osvojio sve simpatije urbane publike, o čemu svedoči sjajna gledanost. U ovom šou-programu petnaest devojaka bori se za laskavu titulu, a na putu do nje nalaze se brojni profesionalni izazovi.

Foto: Printscreen

Tročlani žiri čini jedno od najpopularnijih TV lica koje je jednako uspešno u svetu mode, Boško Jakovljević, priznati fotograf Dušan Petrović, kao i Tatjana Bašević, autor i producent Adria's Top Modela.

Inače, manekenka na čijoj bi karijeri svi početnici u svetu mode pozavideli, predstavljala je prošle godine Srbiju na izboru za Top model u Egiptu, a Tatjana je do skoro živela u Švajcarskoj, gde je učestvovala na nekoliko izbora za mis te zemlje. Ipak, zbog ljubavi se preselila u Izrael, budući da joj je tamo angažovan dečko koji je, inače, uspešni sportista.

Naime, ona je već izvesno vreme u emotivnoj vezi sa Majkom Cibresom, nemačkim košarkašem koji je do skoro branio boje crveno-belih, dok sada igra za košarkaški klub "Makabi Tel Aviv" u Izraelu.

Foto: Wikipedija

Mesecima se spekulisalo o njihovoj emotivnoj vezi o kojoj Tatjana nije želela da govori. Ipak, ona je viđena na prvoj utakmici finala plej-ofa ABA lige, a posle osvajanja titule šampiona pojavila se sa dvadesetšestogodišnjim košarkašem na proslavi, nakon čega su sumnje otklonjene.

Iako je veoma mlada, Tatjana je već zabeležila sjajne profesionalne rezultate, a rijaliti Adria's Top Model samo je još jedan u nizu uspeha atraktivne manekenke.

Ne propustite novu epizodu koja je na programu Televizije Pink svakog četvrtka odmah nakon šou-programa "Ja imam talenat", a sve najnovije informacije o Adria's Top Modelu čitajte na portalu Pink.rs.

Autor: D. Tanasijević

#Adria's top model

#Boško Jakovljević

#Tatjana Bašević

#Televizija Pink

'