AKTUELNO

Džunior Džek će biti zaprepašćen.

Katarina Ostojić Kaja nedavno se našla u žiži javnosti kada je uhvaćena u automobilu sa folk pevačem Acom Lukasom, koji je letos dovođen u vezu i sa Anom Sević.

Foto: Instagram

Ona se pravdala da sa Lukasom nije imala baš ništa, već da se kolega samo džentlmenski ponudio da je odveze do kuće, budući da su se u isto vreme vraćali sa rođendana Aleksandra Prijović. Ove spekulacije nisu uspele da joj poremete odnos sa suprugom Džuniorom Džekom koji će, ipak, biti šokiran kada bude čuo šta to Kaja radi u njihovom domu u Briselu.

Foto: Pink.rs

Iako joj je suprug svetski poznati di-džej, koji stvara elektronsku muziku, Kaja se u svom domu najbolje opušta uz nešto drugačije note.

Reč je o hitovima izvesnog Zoke Bosanca, izvođača koji je često meta podsmeha na društvenim mrežama, a pevačici se najviše dopala pesma "Pištolj i Bosanac", koju je odvrnula do daske.

Foto: Instagram

Možda je Kaja, slušajući teskt ove kompozicije, poželela da i nju Džunior čuva i štiti od drugih udvarača, kao što to Zoka Bosanac radi, a nema sumnje da se di-džeju neće dopasti pevačicin muzički odabir.

Foto: Instagram

#Aca Lukas

#Džunior Džek

#Kaja Ostojić

'