AKTUELNO

Nakon informacije da je Aleksandra Prijović sa samo 15 godina pobegla od kuće kako bi se udala za izvesnog Momira Jovanovića, pojavila se i njihova zajednička fotografija.

Početkom jeseni u medijima se pojavila informacija iz prošlosti Aleksandre Prijović koja je podigla veliku prašinu na domaćoj javnoj sceni - naime, kako su pisali pojedini mediji, folk pevačica je, navodno, sa samo petnaest godina pobegla od kuće jer je želela po svaku cenu da se uda za muzičara Momira Jovanovića.

Foto: YouTube screenshot

Prema navodima izvora, tada zaljubljenu tinejdžerku je uz pomoć policije majka Borka Mihajlović vratila kući, pa do svadbe nikada nije došlo, a Momir je danas srećno oženjen, dok je Aleksandra u stabilnoj vezi sa Filipom Živojinovićem.

Popularna pevačica nije želela da komentariše ove navode, dok je njen otac Nedeljko Prijović nedavno za naš portal izjavio da mu ovakve priče ne prijaju.

Foto: Instagram

Naravno da mi ne prijaju takve priče. To su sve gluposti, nema to veze sa istinom - iskren je bio otac Prijovićeve.

Glavni akter ove priče za kojeg se priča da je bio sa danas poznatom pevačicom u vezi nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje ovakve navode.

Bili smo oboje mladi. Ja sada imam ženu i to je prošlost - kratko je rekao Momir za jedan dnevni list.

Ipak, na osnovu fotografije u čiji smo posed došli, lako se može zaključiti da su Aleksandra i Momir i te kako bili bliski. Iako su odavno obrisali sve zajedničke fotografije koje bi ih podsećale na, kako se priča, tinejdžersku ljubav, isplivala je njihova jedina zajednička slika koja je nastala pre više godina.

Foto: Pink.rs

Aleksandra i muzičar su pozirali zagrljeni, pa nema sumnje da su bili bliski. Da li su bili u ljubavi ili je, pak, u pitanju samo druženje, znaju samo akteri ove priče.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Momir Jovanović

#Nedeljko Prijović

#pevačica

'