AKTUELNO

Bora se plaši intimnih odnosa pred kamerama. "Ako je večeras ne iz*ebeš, ništa nisi uradio. Kad se ugase svetla, okrenućemo kamere, iz*ebite se kao ljudi" - govorio je Miki, koji se svim silama trudio da ojača odnos svojih cimera, ali džaba!

Za vreme "Igre istine" pevačica Snežana Mišković Viktorija rekla je kako se Bora Santana ne ponaša kao pravi kavaljer prema Maci Diskreciji sa kojom je jako blizak. Ona je dodala i da muzičar samo koristi njenu popularnost, da bi dobio što više glasova.

Foto: RTV Pink

Santana je pola sata nakon ovoga dobio pitanje - da li mu smetaju glasine koje kruže vezano za Macu Diskreciju pa možda zbog toga neće vezu sa njom, a muzičar je izjavio kako on nikada nije imao ozbiljan odnos sa devojkama.

Nije me sramota i da se bavi time. To me ne zanima. Ja sam rekao da trenutno ne želim da budem u vezi. Ne znam ni šta je prava veza. Ne mogu da joj kažem da je ona moja ljubav - završio je Bora.

Foto: RTV Pink

Kada je igra bila gotova, Bora je ovu temu pokrenuo i u dvorištu. Tada je Saški Karan rekao da se sa Macom nikada nije ljubio.

To je za mene veliki šok. Sve hoću, hoću s*ks... ali... neću! Nemam ni kondom. Zaljubila se. Nemam ja blam od kamera, ja mogu i Divnu da opalim, ali neću. Neću da se igram sa osećanjima - govorio je Santana, koji se kasnije u toku večeri razotkrio.

Foto: RTV Pink

Inače Maca i Bora i ovu noć proveli su u sobi za rehabilitaciju jer ih je Marko Janjušević Janjuš kao vođa ove nedelje izabrao za njegove potrčke. Dok su bili sami, Bora je Maci pisao pesmu, a ona mu je tražila da bude maštovit.

Foto: RTV Pink

Ličiš mi na mog prvog momka. To je momak kog sam prvo poljubila. I on je hteo da me ženi je*ote. Imala sam 12 godina! Koja sam ja budala - smejala se Maca, dok je Bora sve vreme ćutao.

Foto: RTV Pink

Muzičar je bio bez reči, jer je svojoj cimerki pisao ljubavnu pesmu. Rime su Macu totalno raspametile, nakon čega je izjavila da se još više zaljubila u Boru. Sve to posmatrao je i Miki Đuričić, koji im je spojio dušeke i savetovao ih da se igraju ispod pokrivaca. Međutim Bora se uplašio kamera, zbog čega se Maca naljutila.

PROČITAJTE: LETEĆE PERJE: Igra istine otkrila ko je TRUDAN, ko dvoličan, a ko se lažno predstavlja! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Zadruga

'