AKTUELNO

Iznenadićete se kad budete videli šta je u pitanju.

Iako bi malo ko mogao da u vezu dovede našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića i popularnog repera Stefana Đurića Rastu, ipak postoji jedna stvar koja im je zajednička! Nema sumnje da ćete se iznenaditi se kad budete videli šta je u pitanju!

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NOLETOVA DVOMESEČNA ĆERKA PRVI PUT U SRBIJI: Evo kojim povodom su Đokovići posetili prestonicu!

Naime, i Nole, a i Rasta nedavno su postali očevi devojčica, a one se i isto zovu. Obojica su za svoje naslednice odabrali ime - Tara, a ono ime i posebno značenje!

Foto: E-stock

Prva asocijacija na ime Tara je čuvena planina ili reka, ali ipak, postoje vrlo oprečna tumačenja o poreklu ovog imena. Prvenstveno se smatra da je žensko ime Tara domaćeg porekla i da je naziv planine, odnosno reke uzet za lično ime. Kao naše domaće ime je nastalo od korena reči - Tara. Značenje imena je - da bude lepa kao reka Tara i planina Tara. Posebno zanimljivo je činjenica da ime Tara u svetu nose i muškarci, iako je na području naše zemlje ovo isključivo žensko ime.

Inače, Rasta i Ana su u više navrata govorili da su se dvoumili oko imena, a pored imena Tara, Đuriću se dopalo i Drina. Ana je početkom avgusta na svet donela zdravu devojčicu, dok su Đokovići posle sina Stefana početkom septembra dobili naslednicu. Budući da su su se Ana i Rasta i zvanično razveli, reper će za ćerku Taru plaćati alimentaciju od čak 2.000 evra!

Autor: Pink.rs

#Novak Đoković

#Stefan Đurić Rasta

#Tara

#Teniser

#ćerka

'