AKTUELNO

Ceo region oduševljen je sjajnom imitacijom učesnika najpopularnijeg šou programa.

O nastupu stend-ap komičara Velimir Tošić koji je u prvoj emisiji nove sezone šou-programa "Ja imam talenat" imitirao premijera Aleksandra Vučića još uvek se priča - njegov nastup oduševio je milionski auditorijum širom regiona, pa i samog predsednika Vlade Srbije koji ga je pozvao i lično mu preneo svoje impresije.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je komičar pre nekoliko dana izjavio za naš portal, premijer je u telefonskom pozivu pohvalio njegovu imitaciju o kojoj svi toliko pričaju.

Rekao mi je da sam odličan u svom poslu, i da nastavim da se bavim imitacijom, jer je talenat evidentat. On mi se zahvalio i rekao da ga je iImitacija oduševila. Zatim mi je poželeo puno zdravlja i uspeha u daljem radu i životu - ispričao je Tošić za Pink.rs.

Foto: Tanjug

Iako je od njegove imitacije poršlo samo nedelju dana, Tošićev nastup je trenutno treći po redu u trendovima na Jutjubu, a na ovom sajtu imitaciju Vučića pogledalo je više od milion ljudi.

Nema sumnje da su mu ova impoznantna brojka, pregršt pozitivnih komentara, kao i poziv koji mu je uputio premijer dali podstrek da u sledećoj fazi takmičenja ponovo oduševi fanove emisije "Ja imam talenat" koja se emituje svakog četvrtka na TV Pink, a kako se Velimir Tošić snašao u ulozi Aleksandra Vučića pogledajte u nastavku:

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandar Vučić

#Ja imam talenat

#Televizija Pink

#Velimir Tošić

#emisija

'