AKTUELNO

U utorak će biti kod Ognjena Amidžića, gde će izvesti svoju tačku.

Od ljubavi do mržnje i nazad. Tako se može kratko opisati odnos Mace Diskrecije i Bore Santane. Nakon svađa koje su trajale danima, njih dvoje pred zoru su rešili sve probleme i odlučili da nastave dalje. U svemu tome pomogli su im Drvo mudrosti i Miki Đuričić.

Foto: RTV Pink

Kada su se pomirili, Maca je držala lenjir u ruci pod izgovorom da želi da izmeri Borin polni organ. Pčelar je imao plan kako bi njih dvoje od svoje ljubavi mogli da naprave biznis kada izađu iz "Zadruge", dok je Drvo mudrosti došlo na bolju ideju, jer nema potrebe čekati kraj najgledanijeg rijaliti programa i dalo im tajni zadatak.

Foto: RTV Pink

Jako me zanima tačka o kojoj pričate stalno. Drvo je zamislilo da to bude tajni zadatak. Utorak je u pitanju. Ja ću svirati matricu, a performans će biti kod Ognjena u Ami G show-u! - reklo je Drvo mudrosti.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nastalo je opšte radovanje, a Miki je tražio da im on bude menadžer. Drvo je dodalo da u utorak sve mora da "gori". Maca, Santana i Đuričić odmah su iz Rajskog vrta otišli u sobu za rehabilitaciju gde su pravili svoje planove. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipu koji se nalazi u nastavku teksta.

PROČITAJTE: PLAKAO KAO MALO DETE: Janjuš nije mogao da se OBUZDA kada je video ćerku! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Miroslav Miki Đuričić

#Ognjen Amidžić

#Rijaliti Zadruga

'