AKTUELNO

Otkrila da je mama zadrugarke zove danima i plače.

Soraja je večeras bila jedna od gostiju najvećeg rijaliti programa na našim prostorima "Zadruga", gde se nalazi i njena najbolja drugarica Ana Korać. Sara je odlučila da stavi tačku na sve priče koje je o Ivanjičanki i njoj pričala Mina Vrbaški.

Foto: RTV Pink

Kada su videli Soraju na ekranu televizora koji se nalazi u dnevnoj sobi, zadrugari su je pozdravili velikim aplauzom, dok se Mina Vrbaški štrecnula.

Danima već slušam svoje ime iako nisam takmičar u Zadruzi, želim da postavim pitanje ukućanki Mini, čime sam to zaslužila da me spominje svaki dan i da se predstavlja kao moja drugarica, Mina izvoli - rekla je Soraja.

Foto: RTV Pink

Vrbaški se branila rečima kako to nikada nije rekla, već da je ispričala kako su se njih tri družile napolji i da su zbog grešaka koje je Mina napravila odlučile da prekinu svoje poznanstvo, nakon čega je Soraja zahtevala da ispriča sve ono što je pre nekoliko dana rekla Jeleni Golubović.

Mina da li možeš samo da mi kažeš, pošto me tvoja majka danima zove, plače i izvinjava se u tvoje ime, zašto to radiš i da li se malo stidiš neistina koje pričaš i da stavimo tačku na tu priču - pitala je Sara Minu.

Foto: RTV Pink

Krivo mi je zbog svega što sam izjavila. Znam da ste uvek bile uz mene kada mi je bilo najteže. Nemam šta da ti kažem na sve to! Izvini! - odgovorila je Mina.

Foto: RTV Pink

Izvini nije dovoljno, ja ću te samo zamoliti da ovo bude poslednji put da moje ime upotrebljavaš na takav način. I sama znaš zašto sam prestala kontakt sa tobom. Zamoliću te da ne plasiraš neistine iz razloga jer je ovo poslednji put da se vidimo na ovaj način. Drugi put ćemo se videti na sudu, tvoja mama je iz tog razloga zvala i samo te zbog toga nisam tužila, jer je žena plakala i izvinjavala se u tvoje ime. Ajde da bude ovo oprošteno i nadam se da nećeš ponoviti ovu grešku - zaključila je celu priču Soraja.

Foto: RTV Pink

Nakon svega Mina je samo ćutala, dok je Ana Korać pozdravljala svoju drugaricu Soraju. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-klipu koji je u nastavku teksta.

PROČITAJTE: POBEGLI KAO MIŠEVI! Ovako su reagovali MINA i ĐEKSON kada su ugledali Anđelu Vešticu! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Soraja Vučelić

'