AKTUELNO

Pevačica je Jovičinim radom bila toliko oduševljena da je morala da mu pruži ruku i čestita na maestralnom umetničkom delu i performansu.

U ovoj emisiji na sceni se pojavio i takmičar iz Makedonije, Jovica Milenov, koji trenutno živi u Bugarskoj.

Foto: Printscreen Youtube

Jovica se bavi slikanjem, ali sprejevima za grafite, čime je rešio i da se predstavi četvoročlanom žiriju, ali i milionskom auditorijumu.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ovaj kandidat je uz muzičku podlogu izvodio bravure na platnu, a žiri nije mogao da poveruje svojim očima kakvo umetničko delo se stvara pred njima.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

- Ajde slikarstvo kao slikarstvo, ali ti si došao da se predstaviš sa nečim što je praktično nelegalno - rekao je Rasta, na šta mu je Jovica rekao da ima papire za rad kao ulični slikar.

- Da li ti Stefane imaš dokumenta? - upitala je svog supruga Ana Nikolić.

Ona je Jovičinim radom bila toliko oduševljena da je morala da mu pruži ruku i čestita na maestralnom umetničkom delu i preformansu.

Foto: Printscreen Youtube

- Meni je u jednom trenutku bilo i dosadno, mislila sam "Hoće li ovaj završiti?!" Ali krajnji rezultat mi je fascinanatan - rekla je pevačica.

- Meni je samo žao što nismo mogli da vidimo svaki tvoj potez. Ali rezultat je veoma moćan - kazala je Danica.

- Koliko god pokušavaš da me ubediš da nikad nisi bežao od policije, mislim da jesi, i zato od mene imaš da - glasao je Rasta, a na isti način glasali su i ostali članovi žirija, čime je Jovica prošao u sledeći krug takmičenja.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: M. Đurović

#Ja imam talenat

'