AKTUELNO

Posle brojnih problema, rešila je da preseče i donese tešku odluku.

Marko Gvozdenović već mesecima unazad u žiži je javnosti zbog "pljavog veša" koji je izneo o svojoj majci, poznatoj folk pevačici, koja ga se zbog niza njegovih incidenata odrekla i izbacila ga iz kuće. Za to je, smatraju mnogi, imala debele razloge.

Foto: Facebook

Sin Snežane Đurišić je davne 2001. godine, pod dejstvom alkohola, izazvao saobraćajnu nesreću u Beogradu, u kojoj je život izgubila njegova tadašnja devojka Jelena. Marko je četiri i po godine proveo iza rešetaka, a po izlasku iz zatvora izazvao je novi udes u martu 2016. godine, kada je na Banjici lakše povredio jednu osobu, a potom pobegao sa mesta nezgode.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo nisu jedini razlozi zbog kojih Snežana nema nikakav kontakt sa sinom - protiv njega je pre dve godine pokrenut predistražni postupak zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilja u porodici i pretukao suprugu, nanevši joj teške telesne povrede, zbog čega je, između ostalog, došlo i do kraha braka.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Marko otkrio jednom prilikom, njegov odnos sa majkom pogoršao se nakon očeve smrti, kada su se svađe učestalile. Snežana je zbog niza problema sa sinom odlučila da ga se odrekne i izbaci ga iz kuće i od tada sa njim nema nikakav kontakt. Prema njegovim rečima, Snežana uporno odbija da stupi u kontakt sa njim i odbija njegove telefonske pozive.

Pink.rs

#Hapšenje

#Marko Gvozdenović

#Saobraćajna nesreća

#Smrt

#Snežana Đurišić

#pevačica

'