AKTUELNO

Mesecima nisu pričale, a onda su se pomirile i progovorile u "Zadruzi".

Dok je bila u studiju Ana Korać, nova zadrugarka, istakla je kako sa Minom Vrbaški ne razgovara i kako se sa njom neće pozdraviti kada uđe u "Zadrugu" što se nešto kasnije i desilo iako joj je Mina pružila ruku. Vrbaški je bila u šoku kada je videla svoju bivšu cimerku. Kako je to izgledalo možete pogledati u ovom video-klipu.

Nakon ulaska novih zadrugara, novinari su nastavili sa svojim pitanjima, a prvo se odnosilo na odnos ove dve ukućanke. Milica Krasić, novinarka najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs, primetila je da je Minina rekacija bila panična kada je videla bivšu drugaricu i tražila komentar na sve što se desilo sinoć.

Iznenadila sam se, jer je ona ušla u rijaliti. Zatečena sam. Stojim iza svega što sam rekla. Ona je sama rekla da nećemo pričati i mislim da je sve jasno - izjavila je Mina.

Foto: RTV Pink

Njih dve živele su zajedno oko mesec dana kako je rekla Ana Korać koja je dodala da je povređena zbog ponašanja svoje drugarice kao i zbog reči koje je Mina za nju i njene prijatelje rekla u najgledanijem rijaliti programu. Umešala se i novinarka koja je tražila od Milana Miloševića da ispriča tačno šta mu je Mina Vrbaški u poverenju pričala.

Foto: RTV Pink

Rekla je da se Ana bavi prostituciom. To je izašlo u etar. Ne mogu da kažem da nije rekla, kad je Mina to rekla. Ima jedno mesec dana - iskren je bio Milan.
Ja volim prostitutke! - ubacio se svojim komentarom Janjuš.

Foto: RTV Pink

Mina je onda saznala da se zbog toga njena mama javno svima izvinjavala, a Ana je dodala da se tada čula sa Ivanom Vrbaški.

Ako je moja mama zvala, naravno, da ću i ja da se izvinim. Ja se sada javno izvinjavam Ani. Želim da se izvinim i svim devojkama. Povlačim sve što sam rekla! - rekla je Mina.

Foto: RTV Pink

Lepi Mića se uključio i rekao kako on voli i jednu i drugu zbog čega mu je jako teško da bude između dve vatre. Inače u nastavku večeri Mina je u poverenju rekla Jeleni Golubović kako joj je teško zbog ulaska Ane Korać, a nešto kasnije prišla je multimedijalnoj ličnosti i počela da razgovara sa njom, tako da se može zaključiti da su odmah izgladile sve nesporazume.

PROČITAJTE: ONA JOJ JE TRN U OKU! Ana Korać pred ulazak u Zadrugu najavila RAT sa ovom učesnicom! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Ana Korać

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Soraja Vučelić

'