AKTUELNO

Došao je trenutak da otvori dušu i otkrije baš sve.

Anabela Atijas došla je u žižu interesovanja zbog toga što je javno stala u odbranu svoje ćerke Lune Đogani, koja je u rijalitiju "Zadruga" uplovila u vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

U želji da svoju ćerku zaštiti od brojnih napada, sa Slobinom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar otpočela je rat koji će, po svemu sudeći, dobiti sudski epilog, ali to nije sve.

Foto: Andrej Nihil

Posle javnih međusobnih optužbi, pevačica se nakratko povukla, zbog čega su mnogi mislili da je do sada rekla sve što je imala. Međutim, Anabela je rešila da, nakon kratke pauze, podvuče liniju i o svim aktuelnim dešavanjima progovori uživo u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

Ona će gledaocima Televizije Pink u nedelju u 14 sati otkriti istinu o svom imenu, ćerki Luni, ali i do sada nepoznate informacije o Kristini Kockar.

Za vozilom VIP taksija naći će se pevačica Goca Lazarević, dok će premijerna ekipa otkriti sve detalje razvoda Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, kao i poznate ličnosti sa estrade koje su javno priznale naklonjenost istom polu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nedeljno popodne i ovaj put rezervisano je za emisiju "Premijera - Vikend specijal"! Udobno se smestite i u nedelju, od 14 sati uživo na Televiziji Pink, uživajte u dvočasovnoj dozi najaktuelnijih i premijernih priča iz života poznatih i slavnih!

Foto: TvPink Printscreen

Šta je još za svoje sutrašnje druženje sa milionskim auditorijumom pripremila premijerna ekipa, pogledajte u nastavku:

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#Tijana Prica

#pevačica

'