AKTUELNO

Ova situacija se već jednom dogodila.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta odlučili su da stave tačku na svoj brak koji je trajao svega godinu i po dana. Kako se spekuliše, razlog zbog kojeg je bračni par odlučio da prekine zajednički život jesu pre sve svega nesuglasice, reperovo često odsustvo od kuće ali i pevačicina ljubomora.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ipak, ovo nije prvi put da se par razišao, a o tome najbolje svedoči reperova pesma ''Indigo'' koju je snimio pre više od pola godine.

Pročitajte još:ZBOG NJE SE RAZVODE?! Ana poludela kada je Rasta ubacio BIVŠU U NOVI SPOT! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram

Naime, poznato je da je Rasta ovaj svoj hit posvetio Ani.

Ne ja neću sa tobom više nijednu noć, ne mogu nijedan dan jer znam da sve je laž, ne ja ne mogu bez tebe više nijednu noć ne mogu nijedan dan ista si kao ja - stihovi su ove Rastine pesme, koju je njegova još uvek zatonita supruga jednom prokomentarisala.

Foto: E-stock

- Pesma "Indigo" nastala je tokom jedne naše male krize u vezi, koja se dogodila pre našeg venčanja. Raskinula sam teatralno, kao što sve radim i tada je ta pesma nastala. U međuvremenu smo se pomirili - ispričala je Ana jednom prilikom u emisiji ''Premijera''.

Jasno je da je veza između Ane i Raste bila poprilično turbulentna, a da li su ovog puta odlučili da definitivno stave tačku na svoj brak, ostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'