AKTUELNO

Pevačica ispričala sve o svojoj drugarici!

Sandra Bajić, poznatija pod svojim umetničkim imenom MC Alex, već treću nedelju učesnica je rijalitija koji obara sve granice, Zadruge. Svojim atraktivnim izgledom privukla je pažnju kako gledaocima, tako i muškom delu zadrugara, što ženama nije nimalo prijatno. O tome kakva je ona i šta možemo da očekujemo od nje, za portal Pink.rs, progovorila je njena drugarica i koleginica sa kojom je snimila i duet, "Dečko moj", Goga Sekulić.

Foto: RTV Pink

Prvenstveno moram da kažem da sam oduševljena time kako je Zadruga urađena, zaista je sve na vrhunskom nivou, ceo grad. Što se tiče Sandre, iako ne stižem puno da pratim jer živim u Švajcarskoj, ono što sam videla do sad mi se dopada. Vidim da se uklopila, da drži do sebe i ne da na sebe, što je najvažnije. Ali, ako ostane duže, biće svašta - započela je Goga razgovor.

Obzirom na to da je Aleks do sada imala samo par svađa, sa Macom Diskrecijom i Teodorom Džehverović i Jelenom Golubović, Goga je otkrila da ona ipak još uvek nije "pokazala zube":

Ona je mnogo toleranta i mislim da ide na varijantu da čeka da je neko skroz isprovocira, a ako u tome uspeju, nastaće haos. Ja sam je savetovala pre ulaska da bude dama, da ni sa kim ne ulazi u fizički sukob, samo verbalno. Međutim, nije isto unutra i napolju. Ja sam na "Farmi" bila isprovocirana, pala mi je roletna i uradila sam šta sam uradila jer sam ishitrena. Isto se desilo i Anđeli Veštici u Zadruzi, koja je velika lafčina, ne ćuti nikom i isprovocirana je kao i ja. Nadam se da se Sandri to neće desiti.

Foto: Promo

Na pitanje da li će se možda desiti ljubav i da li će se Aleks zaljubiti u Zadruzi, Goga je otkrila nešto zanimljivo:

Da se ne uvrede muškarci u Zadruzi, ali nijedan nije njen tip. Nju jure krupne zverke, ona je prava zavodnica u Banjaluci i znam da nju žele ozbiljni tipovi. Ali, ko zna, od dosade može da se zaljubi i u fotelju (smeh). Ona je pravi ženski džek, mi smo zajedno bile na Mikonosu, ona me je pozvala da idem sa njom i odlično smo se provele, devojka voli da uživa, da se sređuje, njen život su putovanja, stalno je na Ibici i svuda po svetu - otkrila je Goga.

Pevačica se osvrnula i na ljubavne veze u Zadruzi o kojima svi pričaju:

Sve te veze su nerealne. Možeš imati simpatiju, flert ništa ne košta, ali nijedna veza iz rijalitija ne opstaje, a kamoli da dođe do braka. Iskreno, sve mi je to nekako bljak - bila je otvorena Goga, koja je otkrila da su njeni favoriti Aleks i Miki Đuričić.

Autor: N.Vujčić

#Goga Sekulić

#Rijaliti Zadruga

#Sandra Bajić MC Alex

'