AKTUELNO

Žene lude za njim, a na šarm pevača nije odolela ni Teodora Džehverović! Anđelo poludeo!

Pevač Aca Živanović osim što je sinoć pevao zadrugarima odlučio je da proveri i da li je tačna ona čuvena - ko nema sreće u kocki, ima u ljubavi. On je prvo otišao do rulet stola, a kada je video da mu baš ne idu od ruke te aktivnosti, promenio je ploču.

Foto: RTV Pink

Živanović se motao oko koleginice Teodore Džehverović koja je u ljubavnoj vezi sa manekenom Anđelom Rankovićem, a onda joj predložio da veče nastavi u njegovom društvu. To domunđavanje primetila je Saška Karan, koja ih je pitala kada će pasti poljubac?

Foto: RTV Pink

Njih dvoje posle nekoliko minuta su se razdvoji. Pevač se vratio na binu, a Teodora je morala da se pravda svom rijaliti momku Anđelu Rankoviću, jer je on odmah počeo da ljubomoriše.

On je meni prišao i dao mi žetone. Ja sam probala i Saška došla meni i počela da mi nabacuje dečka. Kažem joj da mi nije prijatno. Ništa se nije desilo, jedva su čekali tako nešto. Jel ok sve? Pa nije ok! Smorio si se, brate! Ja sam prišla i rekla ti, neću da se sutra polemiše oko toga - pravdala se Teodora Anđelu.

Foto: RTV Pink

Podsetimo Aca Živanović poznat je kao veliki zavodnik kome romanse i pokazivanje emocija pred kamerama nisu strane, jer je ljubavne aktivnosti imao i u rijaliti programu "Farma" gde se takmičio.

PROČITAJTE: Ovako PEVA I GLUMI Jelena Golubović: Neko će spremiti štapiće za uši, neko dlanove! (VIDEO)

Autor: D. Petrović / S.Kuvekalović

#Aca Živanović

#Anđelo Ranković

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Teodora Džehverović

'