AKTUELNO

Po svemu sudeći, počela je sa realizacijom svojih velikih profesionalnih planova.

Anastasija Ražnatović, ćerka muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović, imala je tu sreću da od majke nasledi talenat za muziku. Njen izvanredan vokal domaća javnost imala je priliku da čuje pre skoro deset godina u emisiji Sanje Marinković "Magazin In" i bilo je pitanje dana kad će krenuti da se profesionalno bavi muzikom. To, međutim, nikad nije želela, sve do sada.

Foto: TvPink Printscreen

Pre nekoliko meseci više od pola miliona njenih pratilaca na Instagramu obradovala je informacija da će Anastasija konačno snimiti svoj prvi singl za koji je izrazila želju da bude nešto potpuno neviđeno na ovim prostorima.

Foto: Instagram

Nakon najave njene prve pesme, koja bi trebalo da bude objavljena ove jeseni, usledilo je zatišje pred buru - Anastasija više nije želela da odaje detalje svojih profesionalnih planova, a onda se, izgleda, odala na Instagramu.

Foto: Instagram

Ona je objavila novu fotografiju na kojoj ima jaku scensku šminku i frizuru koju do sada nije nosila, a onda poručila da od nje uskoro "stiže nešto novo".

Jedna njena rečenica pokrenula je lavinu nagađanja - mnogi su pretpostavili da se Anastasija, budući da je bila tip-top sređena, uputila na snimanje svog prvog spota, a da li je reč o "lažnoj uzbuni" ili nečemu što će nas zaista sve obradovati, saznaćemo brzo.

D. T.

#Anastasija Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'