AKTUELNO

Nije mogla da sakrije sreću zbog poklona vrtoglave vrednosti.

Bivša učesnica "Farme" Tamara Đurić rado je prihvatila poziv svog emotivnog partnera Dejana Palića Makarone da ga poseti u Moksvi, a biznismen se na sebi svojstven način postarao da atraktivnoj crnki ovo putovanje još dugo ostane u najlepšem sećanju.

Foto: Instagram

Osim što je sa biznismenom posećivala tamošnje turističke atrakcije, ali i najskuplje moskovske restorane, Tamara je od Makarone dobila, čini se, najvredniji poklon do sada - skupoceni Mercedes, luksuzni džip G klase čija je vrednost oko vrtoglavih 150.000 evra!

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kada je stigla u moskovsko središte Mercedesa, gde joj je predstavnik ove kompanije uručio ključeve njenog novog četvorotočkaša, Tamara nije mogala da dođe sebi.

Foto: Instagram

Rijaliti zvezda nije mogla da sakrije osmeh sa lica, pa je brže-bolje ščepala ključeve i sela u besni džip kako bi ga isprobala, a njena reakcija koja se jasno vidi u snimku koji je podelila sa prijateljima na Instagramu govori više od hiljadu reči.

Foto: Instagram

Tamari je veliki broj pratilaca putem Instagrama uputio čestitke zbog "prinove", a bilo je i onih koji su joj poručili da jedva čekaju da vide reakciju meštana Smederevske Palanke, kada se Makaronina draga novim četvorotočkašem bude provozala glavnim ulicama ovog naselja.

D. T.

#Dejan Palić Makarona

#Moskva

#Poklon

#Rusija

#Tamara Đurić

'