AKTUELNO

Po kompleksu se šuška da su bacili oko jedno na drugo.

Ponedeljak je dan kada ukućani idu u market i nabavljaju sve ono što im je potrebno za narednih sedam dana. Oni su se podelili u parove i počeli da izvlače brojeve, koji su odredili, raspored ulaska u prodavnicu. Jelena Golubović i Maca Diskrecija,  bile su protiv toga, zbog čega je izbila svađa.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: PONOVO GA IZDAO? Novi VOĐA je NAJVEĆE IZNENAĐENJE! (VIDEO)

Ko pita Jelenu Golubović ili bilo koga, nas je većina! - rekao je Milan Milošević, koji sa glumicom i rediteljkom poslednjih dana i nema baš najbolju komunikaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Ideja da izvlače papiriće iz posude, pala je na pamet pevačici Teodori Džehverović, a to je zasmetalo i Đeksonu.

Ko je j*be, ko je ona da pravi neke igre i pravila u Zadruzi? Je*ala vas šugava Teodora, istripovana riba! - izjavio je Đerić, koji se kasnije u spavaćoj sobi izvikao na Jelenu Golubović i zahtevao da je uhvati za grudi.

Foto: TvPink Printscreen

Dok su čekali da se otvori prodavnica, Teodora i Maca ušle su u svađu. Pevačica je poručila Diskreciji, da bi joj najbolje bilo da ide kući, jer u "Zadruzi" niko od muškaraca neće da spava sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

POGLEDAJTE: JAVNO JE PONIZIO?! Proka isprozivao Lunu, svi joj se SMEJALI! (VIDEO)

Ma d*vaj ga Ćazimovice! - odgovorila je Maca, a svoju devojku odmah je počeo da brani Anđelo Ranković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo i da li su uspeli da se dogovore oko kupovine, možete pogledati u video-prilozima koji su u nastavku teksta.

Autor: S.K.

#Jelena Golubović

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'