AKTUELNO

Stil voditeljke rijalitija "Zadruga" već nedeljama unazad privlači pažnju brojnih dama, koje su oduševljenje njenim stajlizima.

Popularnu voditeljku Televizije Pink Dušicu Jakovljević milionski auditorijum, koji svakodnevno prati dešavanja u rijalitiju "Zadruga", navikao je da je putem malih ekrana gleda u uvek efektnim i zanimljivim odevnim kombinacijama, koje u potpunosti oslikavaju njenu prirodu, nepresušnu energiju i karakter.

Foto: Printscreen Instagram

Dušicine odevne kombinacije, adekvatna obuća i isto takavi efektni aksesoari od samog početka "Zadruge" zavređuju pažnju svih gledalaca, a posebno dama koje se neretko trude da oponašaju njen stil i način odevanja. Čini se da modni ukus sličan Dušičinom ima i popularna pevačica Seka Aleksić, koja je, kao i voditeljka, odlučila da svoj cipelarnik obogati efektnim crvenim čizmama iznad kolena, koje su ove jeseni apsolutni hit.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Dušica i Seka su ovaj par obuće ponele u sličnom vremenskom periodu, a samo nekoliko dana nakon što je plavokosa voditeljka u studiju Televizije Pink ponela znatno kraće čizmice na štiklu, ali ništa manje efektne, identične je poželela i diskvalifikovana učesnica "Zadruge" Anđela Veštica, koja se novim parom obuće pohvalila na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Jedno je sigurno - dešavanja u "Zadruzi", kao i emisije lepe voditeljke svakodnevno prati milionski auditorijum najgledanije komercijalne televizije, zbog čega ne treba da čudi to što brojne dame u poslednje vreme kopiraju stil popularne voditeljke, a da li ova efektna obuća bolje pristaje Dušici ili pak pevačici i reperki, prosudite sami.

D. T.

#Anđela Veštica

#Dušica Jakovljević

#Rijaliti Zadruga

#Seka Aleksić

#voditeljka

'