AKTUELNO

Zaneli se u igri.

Za vreme sinoćnje žurke, može se reći da je Filip Đukić bio najveseliji zadrugar. Dok su se svi sjajno provodili ovaj takmičar odlučio je da se još više zabavi. On je dohvatio Jelenu Golubović, što se od njega najmanje očekivalo, i počeo sa njom da igra.

Foto: RTV Pink

- To Jeco, ljubavi - bio je samo jedan od komentara koji se čuo sa strane, od ostalih zadrugara. Međutim, njih dvoje previše su se zaneli i u trenutku nepažnje, završili na podu.

Foto: RTV Pink

Jelena je večeras imala i poseban modni detalj, a to je kapa, koju je nosila sve vreme tokom žurke, dok nije počela da igra sa Filipom. Kako je ona pala na pod, tako je i kapa pala sa njene glave.

Đukiću se ovo valjanje po podu toliko svidelo, da je nekoliko minuta kasnije učinio isto, jer ga je pogodila pesma, ali ovoga puta sam je brisao prašinu, pošto je Jelena Golubović otišla od njega.

Inače, Filipa bije glas da je veliki zavodnik, a da nema problem da se skine pred kamerama i da ima seksualne odnose pred celim Balkanom. U to su ranijih godina mogli da se uvere gledaoci Televizije Pink, kroz naše druge rijaliti formate.

PROČITAJTE: NEĆE SKORO KUĆI? Sandra Afrika napravila prekršaj, završila na SUDU i popila debelu KAZNU! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Filip Đukić

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Sandra Afrika

#Sandra Prodanović Afrika

#Žurka

'