AKTUELNO

Lunina majka je sada rešila da otkrije detalje iz privatnog života, te je prvi put progovorila o bolesti svoje naslednice zbog čega je posebno vezana za nju.

Pevačica Anabela Atijas teško podnosi razdvojenost od svoje ćerke Lune Đogani koju trenutno svakodnevno gleda u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga''. Pevačica je sada rešila da otkrije detalje iz privatnog života, te je prvi put progovorila o bolesti svoje naslednice zbog čega je posebno vezana za nju.

PROČITAJTE JOŠ: OVE FOTOGRAFIJE GOVORE VIŠE OD HILJADU REČI: Evo kako se PROŠLOG LETA RODILA LJUBAV između Lune i Slobe!

Foto: TvPink Printscreen

- Luni je moralo da se desi iskustvo ovog rijalitija i sve ovo kroz šta prolazi pokazaće se kao dobro. Ako ništa drugo, ojačaće kao osoba i naučiće mnogo toga o ljudima. Ona je do sada živela ušuškanim životom jer sam ja dala sve od sebe da je zaštitim u svakom pogledu. Bila sam veoma mlada kad sam je rodila, prvo mi je dete, a rođena je i sa anomalijom bešike te je već kao beba okarakterisana kao bubrežni bolesnik - otkrila je Anabela i dodala:

- Zbog toga smo prve dve godine njenog života provele u bolnici pa sam kao majka slaba na nju. Osim toga, ja sam sa šesnaest godina u ratu izgubila dom i porodicu, koja mi je mnogo nedostajali sve dok nisam rodila Lunu i kroz nju sam nadoknađivala sve što nisam mogla da imam, odnosno ono što roditelji nisu imali priliku da mi pruže - ispričala je pevačica.

Foto: Instagram

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Bolest

#Bolnica

#Luna Đogani

#pevačica

'