AKTUELNO

Druže se iz interesa? Milan izneo šta mu je Jelena ranije pričala o Maci, od koje se sada ne razdvaja!

Zadrugari večeras igraju "igru istine". Veliki šef je odmah tražio da ozbiljno shvate igru ili će biti kažnjeni, ali i da ista takva, ozbiljna, pitanja postavljaju. Ukućani mogu da pitaju sve što ih zanima, a da su situacije vezane za dešavanja u rijaliti programu "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Igru je otvorio novinar Milan Milošević.

Pitam Aleks, pre nekoliko večeri si rekla za Sanju da se bavi prostituciom, možeš li u oči da joj kažeš šta znaš o njoj? - jasan je bio novinar.

Foto: RTV Pink

Devojci sam rekla, šta sam čula. Čula sam da se za keš, sve. Ništa drugo nisam čula, ne znam koja joj je tarifa - rekla je Aleks.

Foto: RTV Pink

Sanja se branila kako se o sebi naslušala raznih stvari, a onda je upitala Saru da li joj se dopada Filip? Sara je kratko odgovorila sa - ne, zbog čega se posvađala sa Lepim Mićom.

Dok su se ređala pitanja, Milana MIloševića zanimalo je da li Jelena Golubović ima dogovor da se druži sa Macom? On se uvredio, jer je glumica i rediteljka, u toku dana ranije rekla da se samo druži sa akademskim građanima. Dok je iznosila svoj odgovor, Jelena je ušla u svađu sa Mikijem koji je izjavio da Golubovićka sve vreme u "Zadruzi" govori laži.

Foto: RTV Pink

Maca je od mene naučila rijaliti - dok je Jelena iznosila svoje stavove, Milan i Maca su se posvađali, inače oni imaju loš odnos od ranije.

Jelena se posvađala i sa Filipom Đukićem, Lepim Mićom, Slobom Radanovićem, a Milan Milošević je otkrio šta mu je Jelena pričala o Maci, jednom prilikom. Zbog Jelene Golubović, došlo je i do svađe između Mikija Đuričića i Saške Karan.

Foto: RTV Pink

Šta se još dešavalo, na koja su pitanja odgovarali zadrugari i oko čega su se još svađali, pogledajte u video-klipovima koji su u nastavku teksta.

POGLEDAJTE: Plakao joj na ramenu: Nakon svega sa Teodorom, Anđelo PRONAŠAO UTEHU u NJOJ! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Jelena Golubović

#Maca Diskrecija

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'