AKTUELNO

Čuveni novinar Crne hronike o slučaju koji mesecima drma Srbiju: "U Jeleninim plućima pronađeno je granje!"

Centralna tema u studiju "Zadruge" večeras je Zoran Marjanović, bivši zadrugar koji je sada u pritvoru. Njegova supruga Jelena Marjanović u aprilu 2016. pronađena je mrtva na nasipu u mestu Crvenka, kod Borče.

Foto: Printscreen Facebook

U najgledaniji program telefonskim putem uključio se Mladen Mijatović, novinar crne hronike televizije Pink. Kako je doživeo ceo slučaj i šta se dešava sada sa Zoranom Marjanovićem i njegovom porodicom u startu je zanimalo voditeljku "Zadruge" Dušicu Jakovljević.

PROČITAJE: SASLUŠANJE ZAVRŠENO: Advokat Zorana Marjanovića ŠOKIRAO SRBIJU IZJAVOM o ubistvu Jelene! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Mi smo jedan ozbiljan mediji, bavimo se samo činjenicama i tako radimo od prvog dana, od kada je prijavljen Jelenin nestanak, odnosno od drugog dana, kada je njeno telo pronađeno pored nasipa - rekao je Mladen.

Naš kolega dodao je da se Zoran Marjanović trenutno nalazi u Centralnom zatvoru, određen mu je pritvor od mesec dana, zatim je taj pritvor produžen, a u toku je saslušanje svedoka.

Foto: Beta, Pink.rs

Ono što je izvesno jeste da je ubica tupim predmetom, najverovatnije metalnom štanglom, palicom ili komadom alata, brutalno pretukao Jelenu, naneo joj smrtonosne povrede. O tome svedoče rezultati obdukcije. Jelena je imala i dve odbrambene povrede na jednoj, odnosno drugoj ruci. Imala je i jedan udarac direktno u glavu, a dokazi ukazuju da je nju ubica vukao i ubacio u kanal. Ono što je najgore u celom slučaju, ubica je nju brutalno tom metalnom štanglom ili tupim predmetom pretukao, izudarao i ostavio u tom kanalu, gde je ona pronađena - dodao je Mijatović.

Nakon ovoga Dušica je pitala Mladena da li je pevačica Jelena Marjanović bila živa kada je završila u kanalu?

Foto: e-stock/D.GOLL

Jelena je poslednji put udahnula vazduh u kanalu. To govorim na osnovu rezultata sa obdukcije, gde su u njenim plućima pronađene trunčice i granje. Tako da je ona poslednji udah imala u kanalu, onda je na osnovu poznatih rezultata, ubijena tu gde je ubijena, a ne dan ili dva ranije. Postoje materijalni dokazi, gumica za kosu, jedna patika, druga patika, gornji deo trenerke, krv koja se nalazila na šiblju pored kanala i sve to ukazuje da je to mesto zločina - otkrio je Mladen Mijatović.

O čemu je još bilo priče, na temu ubistva Jelene Marjanović, kada se uživo u "Zadrugu" uključio Mladen Mijatović, šta su na sve rekli ostali novinari, kao i zadrugar Dušan Zdravković, koji je sa Jeleninim suprugom Zoranom Marjanovićem proveo nekoliko nedelja u rijaliti programu, pogledajte u video-prilozima.

PROČITAJTE JOŠ: TU NEŠTO SMRDI! Dušan OTKRIO šta mu je ZORAN Marjanović pričao o JELENI, kada su bili u Zadruzi! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Jelena Marjanović

#Mladen Mijatović

#Vladimir Marjanović

#Zoran Marjanović

#Zorica Marjanović

'