AKTUELNO

Žiža mora da odluči da li je na strani Jelene Golubović ili Lepog Miće, koji je u trenutku dok je delio savete, ušao u svađu sa Jelenom.

Stari rijaliti rivali, Jelena Golubović i Lepi Mića, prošle noći ušli su u novu svađu. Pevač je govorio Žiži kako nije dobro što se glumica toliko zbližila sa rediteljkom, ali i sa Macom. Kada ga je upitala zašto to radi, Jelena je dobila odgovor kako on hoće da preokrene Žižu protiv nje.

Foto: RTV Pink

Pa što se mešaš? Ona se jeb* za pare. Zašto štitiš k*rvu? Pokazuje p*čku i tange. Priča da se j*be sa bogatima - rekao je Mića, koji je bio prekinut od strane Jelene Golubović.
Ko priča da se j*be sa bogatima? Što lažeš Žižu? - pitala je rediteljka.

Foto: RTV Pink

Ti da ćutiš! Ovaj ološ te koristi! Budeš li sa njima pričala, završili smo! Mani se ološa! Sutra će te gurnuti u jamu! - rekao je Mića Žiži.

Nakon ovoga, krenule su uvrede između Jelene Golubović i pevača, koji se udaljio od Žižinog kreveta, ali su se prepucavanja nastavila.

Foto: RTV Pink

K*rva raspala, ološ i ti to braniš? Ja te branim svaki dan, ti braniš Macu, koja p*čku pokazuje dva meseca? - nakon ovoga, Mića se obratio i Jeleni, koja je krenula u Rajski vrt : Na drvo majmune, k*rvo na drvo! K*rvo! Majku ti j*bem raspalu!

PROČITAJTE: HOĆE DA JOJ NAPAKOSTE: Kad Jelena bude videla ŠTA SU URADILE, neće joj BITI DOBRO! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Jelena Golubović

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Žiža Stojanović

'