AKTUELNO

Liljana Petrović nema komunikaciju sa članovima porodice pokojnog pevača.

Ove nedelje navršilo se tačno deset godina od pogibije Tošeta Proeskog, najpopularnijeg makedonskog pevača, koji je život 16. oktobra 2007. godine izgubio u saobraćajnoj nesreći, po povratku sa nastupa u Hrvatskoj. Te kobne noći sa njim je u automobilu bila i menadžerka Ljiljana Petrović, koja ni posle deset godina nije smogla snage da mu ode na grob.

Foto: Printscreen Youtube

- Vreme ne leči rane. Na Tošetovom grobu nisam bila nikada, nemam snage za to ni posle deset godina. Nikada više nijednu pesmu koju je otpevao nisam pustila. Ne mogu. Još uvek ne mogu da čujem njegov glas i sve to. Meni je omiljena njegova pesma "Kad zamiriše trešnja" ali nisam je slušala deset godina. Oktobar i ovaj period su uvek nekako najteži za mene. Taj mesec mi je izuzetno težak i tada sam baš onako... - drhtavim glasom izustila je Ljiljana, koja je te kobne noći sa teškim telesnim povredama prebačena u bolnicu, gde je saznala da je Toše poginuo, što joj je u sekundi promenilo život.

Foto: E-stock

Nakon što se delimično oporavila, donela je odluku da svoj život počne ispočetka, što nije bilo nimalo lako.

- Bilo je potrebno mnogo hrabrosti da promenim život iz korena. Uvek je teško da se odreknete nečega u čemu ste bili dobri i krenete u nešto novo od nule. Pogotovo kada ste u stanju u kom sam bila ja, naravno da je teško. Ja više  nisam mogla da se bavim poslom kojim sam se bavila. Meni je Toše isuviše značio, mnogo više nego muzika i moj posao. Posle svega, nisam bila sposobna za tako nešto. Priroda mi je u tom trenutku bila lek za dušu, tako da ja njoj dugujem mnogo - objasnila je Ljiljana, koja se bavi uzgajanjem lavande, i za kraj otkrila zbog čega nije u kontaktu sa Tošetovom porodicom.

Foto: E-stock

- Nemam nikakav kontakt sa njegovom porodicom, ja sam prosto zatvorila tu priču. Odrekla sam se svega, samo njega nosim sa sobom uvek, i to mi je dovoljno. Ljudi moraju da shvate da sam ja bila deo Tošetovog života, celu sebe sam davala u to, i zato smo bili i tako uspešni. Sa njegovim odlaskom otišao je i deo mene - završila je Ljiljana.

Foto: Printscreen Youtube

Pink.rs

#Toše Proeski

#pevač

'