AKTUELNO

Posle Anabele, Draginje i Gagija, oglasila se i Kristinina majka.

Otkako je Sloba Radanović svoju suprugu Kristinu Kockar u rijaltiiju "Zadruga" prevario sa Lunom Đogani, nastao je pravi haos. Osim čitave javnosti, koja nedeljama unazad bruji o njihovoj vezi, svoj stav su javno izneli Luninin roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani, Slobina mama Draginja Radanović, ali i prevarena supruga Kristina Kockar. Ipak, tu se pikanterijama iz bračnog života popularnog pevača i njegove supruge ne nazire kraj.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Nakon Slobinih i Lunininh roditelja, koji su stali u odbranu svoje dece, i Kristinina majka Nadica rešila je da svoju naslednicu uzme u zaštitu i otkrije javnosti šta je njena ćerka prošla zbog čitavog skandala, ali i iznese prljav veš.

Foto: Facebook

Ona je na Fejsbuku komentarisala aktuelna dešavanja iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima i tom prilikom otkrila da je njena ćerka prošla kroz pravi pakao.

Moja Kija je prošla pakao zbog izdaje. Bilo bi pošteno da su se lepo razišli, da joj je rekao u lice pošteno bi bilo. Ipak su i on i ona naša deca iz komšiluka. Bitno je da moje dete više nije na infuziji i tabletama. Moja Kija stavi flaster na srce, osmeh na lice, pa međ' ljude - napisala je Kristinina majka i dodala da je istina da je njen zet imao njihovu finansijsku pomoć.

Foto: Printscreen Instagram

- Kupovala sam ja njemu bilborde po gradu, pa sad to niko ni ne spominje, što mi je i drago - spomenula je Nadica i dodala da "treba samo biti čovek".

Foto: Facebook

Tu se nije zaustavila, već se još jednom u nizu osvrnula na ono što su ona i Kristina činile za Radanovića.

Foto: Pink.rs

- Sramota me je da nabrajam sve, ne liči na mene, ali Kija i ja smo takve da volimo više da dajemo nego da uzimamo - objasnila je Slobina tašta.

Foto: Instagram

Slobi, ali ni njegovim roditeljima, sigurno neće biti svejedno kada budu čuli šta je Kristinina mama iznela u javnost, a da li će se ovde zaustaviti ili će otkriti još neke pikanterije, ostaje da saznamo.

D. T.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'