AKTUELNO

Nju nije mogao, niti želeo da odbije.

Folk pevač Darko Lazić sjajno se proveo na snimanju novogodišnjeg programa Televizije Pink u decembru prošle godine, kada se ludo zabavljao u društvu plavokose pevačice, inače aktuelne učesnice "Zadruge", koja ga je navela da uradi nešto što je šokiralo sve prisutne.

Foto: Pink.rs

Sjajno raspoložena pevačica Milica Dugalić rešila je tada da popravi raspoloženje i svom mlađem kolegi kojem je poslužila rakiju ni manje ni više nego iz svoje cipele, koju je sekund pre toga izula!

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pošto su ga od malih nogu učili da ne odbija nežniji pol, Lazić nije imao kud, te je uzeo flašu rakije i Miličinu cipelu i krenuo da toči.

Foto: Pink.rs

Milica se ludo zabavljala sa mlađim kolegom, o čemu svedoči činjenica da nije skidala osmeh sa lica, što se može reći i za Darka koji je bio u posebnom raspoloženju, čim je rešio da ovim žestokim pićem uoči Nove godine nazdravi direktno iz iznošene cipele.

Ipak, nije želeo da bude uslikan dok eksira Miličinu rakiju u posebnoj "ambalaži", te je nakratko pobegao od paparaca, a potom se vratio i zajedno sa zadrugarkom prasnuo u smeh. Iako su došli zajedno na snimanje, njegova supruga Ana Sević je za to vreme ćaskala sa koleginicama koje dugo nije imala priliku da sretne, a kada je čula šta joj je suprug radio, nije mogla da zaustavi smeh.

Foto: Pink.rs

Jedno je sigurno - Milica i te kako zna da se zabavi, a da li će na istu ili sličnu stvar naterati nekog u "Zadruzi", ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Milica Dugalić

#Rijaliti Zadruga

#pevačica

'