AKTUELNO

Često je bila gost u porodičnoj kući Marjanovića, što joj daje za pravo da komentariše u kakvim su, zaista, odnosima bili članovi ove porodice.

Pevačica narodne muzike Nada Topčagić našla se u žiži interesovanja u aprilu prošle godine, kada je monstruozno ubijena njena bliska prijateljica, pevačica Jelena Marjanović, a njene priče i razmišljanja ponovo su aktuelni, budući da je pre više od mesec dana uhapšen Zoran Marjanović, zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Foto: E-stock Miloš Rafailović/Printscreen Facebook

U poslednje vreme spekulisalo se da je Jelena imala ljubavnika, a ovakve priče i ono što se o Marjanovićima, generalno, priča veoma pogađa Nadu, koja ju je znala "u dušu".

Foto: Pink.rs

- Jezivo je šta pričaju za Jelenu. Jadna ona i jadno to dete što je ostalo bez majke, a sada i bez oca. Ja ne znam tu familiju kakva je predstavljena u medijima. Niko ne može da zna kakvi su odnosi unutar porodice. Možda je Jelenu bilo sramota da iznosi u javnost šta preživljava, nije htela nikome da se jada, ja joj se divim na hrabrosti i snazi koju je imala kada je ćutala o svemu što joj se dešavalo. Bila je veoma jaka - ispričala je Nada i konačno otkrila kakav je Jelena zaista imala odnos sa svekrvom Zoricom.

Foto: Facebook

- Volela je svekrvu, stalno je govorila da joj pomaže kada ima neki zdravstveni problem, čak i kada sam se ja žalila na ukočenost ili glavobolju, ona mi je govorila da idem kod Zorice. Ništa meni tu nije jasno, iskrena da budem - iznenađena je ona.

Pričalo se, takođe, da je Nada upozorila Radu Matić iz Beča da je u opasnosti i da treba da se kloni Marjanovića zbog svega što je javno rekla o njima, što pevačica delimično potvrđuje.

Foto: Pink.rs

- Istina je da sam joj poslala poruku, ali nisam rekla da beži od Marjanovića. Rekla sam devojci da digne ruke od svega, da se mane svega toga i da prestane da se bavi tim slučajem - otkriva Nada i dodaje da se ona, za razliku od Zorana koji je bio učesnik "Zadruge", ona nikada ne bi oprobala u ovakvoj vrsti šou programa.

- Nikad ne bih ušla, sem da sam zaštićena kao Lepa Lukić. Bilo bi dobro da mogu da sedim i kuliram kao ona. Mene bi tamo živu raščupali, ja bih izašla odande kao očerupana kokoška. Ne znam i ne mogu da ćutim, ja sam veoma emotivna. Plakala bih svaki dan, pod sto bih pala da mi neko kaže smrdo jedna, a oni jedni drugima stalno govore da smrde - iskrena je pevačica.

Foto: YouTube screenshot

Pink.rs

#Jelena Marjanović

#Nada Topčagić

#Zoran Marjanović

'