AKTUELNO

Alarmantno upozorenje lekara nateralo ju je na korenite promene.

Pevačica Ana Nikolić je kuburila s viškom kilograma i pre nego što je zatrudnela, a kako je ostala u blagoslovenom stanju, njihov broj je enormno porastao - ona se ugojila više od 35 kilograma, međutim, to nije jedini problem sa kojim otkako se porodila pokušava da se izbori.

Foto: E-stock

Zbog prekomerne kilaže, Ana je dobila povišen šećer i pritisak, zbog čega redovno odlazi na kontrole u jednu privatnu kliniku, gde su joj naredili strogu dijetu.

- Doktor se zabrinuo za Anino zdravlje i ozbiljno je iskritikovao. U trudnoći je kratko korigovala ishranu, ali poklekla je i ponovo se vratila na staro. Međutim, toga više nema. Ona bi bila u gadnom stanju ukoliko bi nastavila da pije alkohol, jede masnu hranu, a o šećeru bilo koje vrste ne sme ni da pomisli - ispričao je izvor blizak pevačici i dodao:

Foto: Pink.rs

- Ovde više nije stvar o njenom izgledu, već o organizmu, koji je totalno ugrožen i bukvalno je na ivici šećerne bolesti - otkrio je izvor i dodao da je Ana počela da se pridržava saveta stručnjaka, kao i da su promene već uočljive.

- Teško joj je, ali trudi se. Ima dosta obaveza oko ćerke Tare, pa i ne misli toliko na hranu. Rasta je tu da je iskritikuje ako slučajno omane u nečemu - završava blizak prijatelj Ane i Raste.

Foto: Printscreen Instagram

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'