AKTUELNO

Uspeh pesme "Bela ciganka" ne dopada se pojedinim pevačicama za koje Stoja ima važnu poruku.

Folk pevačica Stojanka Novaković Stoja postigla je neverovatan uspeh svojim velikim hitom "Bela ciganka" bez kojeg ne može da prođe nijedno slavlje u regionu. Ova numera je na Jutjubu preslušana blizu četrdeset miliona puta, a uspeh ove numere smeta pojedinim Stojinim koleginicama.

Naime, pojedine pevačice komentarisale su da im je muka više od Stojine pesme koju učesnici muzičkih takmičenja često izvode, pa im je folk zvezda poslala snažnu poruku.

Svim takvim koleginicama bih poručila da pokušaju da otpevaju tu pesmu korektno i kako treba... I biće im sve jasno, kad ne budu uspele u tome. To je muzički prilično zahtevna pesma i veliki hit već tri godine. Izvinjavam se svima kojima to smeta i poručujem: radite na sebi i na svojoj karijeri, a "Belu Ciganku" naučite ako želite da vas ima na terenu - oštra je bila Stoja.

Ona je čak otkrila da mnogi pevači uopšte nemaju nastupe, iako se u javnostima predstavljaju kao veoma angažovani muzičari, pa je rešila da otkrije pravu istinu.

- Ne bih imenovala, ali na čitavoj estradi radi desetak ljudi i redovno se viđamo po aerodromima. Ostalih milion se slika po televizijama i jeftinim emisijama, i za novine, a sve u nadi da će neko da ih pozove i ponudi im tezgu.

Novo lice i stari partner

Nedavno se pisalo o tome da je Stoja na hirurše zahvate kojim je ulepšala svoje lice potrošila čak pet hiljada evra, a ona je potvrdila da odlazi kod plastičnog hirurga.

Jesam. Idem, i dalje ću - kratko je odgovorila Stoja.

Ona je već dugo u braku sa suprugom Igorom Jovanovićem koji joj je ujedno i menadžer, a osvojio joj je i pažnjom i fizičkim izgledom.

Foto: Facebook

Osvojio me je svojom iskrenom brigom i pažnjom. Materijalno ne interesuje ni mene ni njega. Pored toga, izuzetan je frajer i gradski šmeker. Juče mi je baš kupio cvet.

Autor: D. Tanasijević

#Igor Jovanović

#Stojanka Novaković Stoja

#pevačica

'