AKTUELNO

Pevačica se trudi da svoj bračni život neguje i drži podalje od javnosti, a do sada se nije događalo da tuži novinare.

Dragana Mirković pravo iz Beča stigla je u studio Televizije Pink u Šimanovcima, spremna za još jedno snimanje najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde".

Foto: Pink.rs

Drugi krug se bliži, a popularna folk pevačica otkrila je šta je nastrašnije što bi moglo da se dogodi u nastavku takmičenja.

- Meni će nastrašnije biti kad se prvi put dogodi da ne podignem stolicu. Ne znam da li će mi nešto pasti teže od toga - rekla je Dragana pred premijernim kamerama.

Foto: Printscreen Youtube

Svake subote od 21 čas, "Pinkove zvezde" se prate u njenom porodičnom domu u Beču, a pevačici najviše znače komentari njene dece.

Manuela i Marko školuju se u Beču, daleko od medijske pažnje.

- Oboje su povučeni i ne vole da se ističu. Njihova najveća želja je da budu kao svi njihovi drugovi. Kada smo ih vozili u školu, insistirali su da to budu neki normalniji automobili, a ne ovi što Toni i ja vozima, kako se ne bi isticali - objasnila je Dragana.

Foto: undefined

Pevačica se trudi da svoj bračni život neguje i drži podalje od javnosti, a tužbe protiv medija nikad nije podnosila.

Ipak, zbog dece bi bila spremna na sve.

- Kad bi za moju decu neko napisao laž, to je već nešto što ne bih mogla da podnesem - rekla je članica žirija "Pinkovih zvezda".

I pored svih poslovnih uspeha, najviše je ponosna na činjenicu da pored sebe ima čoveka koji je voli i poštuje i sa kojim deli i dobro i zlo.

Foto: Kobra

Ona se pred premijernom ekipom prisetila poznanstva sa suprugom Tonijem Bijelićem.

- Došlo je vreme da osnujem porodicu, a oko sebe nisam imala nikog, ko je po nekim mojim standardima bio za brak. U tom periodu sam zapala u depresiju, a onda se dogodilo da sam otišla u Beč poslovno i upoznala Tonija. Posle prvog razgovora, dvočasovnog, postala sam svesna da govori mojim jezikom. Zbog toga sam bez razmišljanja i bez kajanja ostavila sve i udala se - ispričala je Dragana i dodala:

- Da nisam napravila pravi odabir muškarca, ja ne bih mogla da budem ovoliko pozitvna, nasmejana. Iz takvog odnosa dolaze i dobra deca.

Foto: Printscreen Youtube

Dragana je pričala i o svom iskustvu u glumačkim vodama, a šta je rekla, pogledajte u najpopularnijoj emisiji o poznatima "Premijera".

Autor: M. Đurović

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

#Toni Bijelić

#pevačica

'