AKTUELNO

Stvari su otišle predaleko.

Priča o poznatom muzičaru iz Hrvatske, koji je svojim postupkom zaprepastio čitav Balkan, za samo nekoliko sati raširila se brzinom svetlosti i šokirala čitav region! Naime, poznati hrvatski pevač Filip Dizdar obilazio je mesta blizu Zagreba kako bi pronašao mrtvo telo, koje bi iskoristio za ekranizaciju svoje nove pesme.

Njemu je bio neophodan, ni manje ni više, nego leš, te je pronašao jednu porodicu na selu koja je, spletom nesrećnih okolnosti, u svom domu imala jedan leš - preminuo im je član porodice.

- To je nešto što neću nikada zaboraviti. Još smo leš morali da uguramo u premali auto, pa smo bili atrakcija za sve koji su nas videli na putu- prisetio se poznati pevač, piše 24sata.hr.

Uredno su platili za iznajmljivanje tela, a kada su obavili posao, vratili su ga u Dugo Selo u kojem su ga i rentirali. Ovaj mladi pevač je poznat po čudnim spotovima, a u jednom od njih žive ljude zakopava u grobnicu.

Ekipa koja je radila na snimanju spota uredno je platila iznajmljivanje mrzvog čoveka, a kada su obavili posao, vratili su ga u Dugo selo, odakle su ga i rentirali.

Pink.rs

#Hrvatska

#pevač

'