AKTUELNO

Nakon raskida sa Teodosićem, Kostadin bi da teši Anastasiju.

Raskid Anastasije Ražnatović i Miloša Teodosića juče je uzdrmao mnoge, ali ovoj situaciji posebno se obradovao Kostadin Terzić, njen bivši dečko.

Foto: Beta/AP

- Nije tajna da je Kostadinu bilo teško kada je letos raskinuo sa Anastasijom. Oni su godinama bili u vezi i logično je da im nije bilo lako zbog rastanka. Kada se Anastasija smuvala sa Teom, Kostadin nije mogao da veruje, ali nije želeo da smeta njenoj sreći. Ipak, kada je čuo vest da više nisu zajedno, pomislio je da je vreme da joj pošalje poruku. Nije želeo da se poruka pogrešno protumači, pa se prvo raspitivao o njenom zdravlju, a onda joj je stavio do znanja da je uz nju šta god da joj treba, na šta mu ona nije odgovorila - kaže dobro obavešteni izvor za ''Alo!'' i dodaje:

- Ona sada želi da se posveti obavezama koje ima i ljubav joj uopšte nije prioritet. Ceca podržava svoju ćerku u svim odlukama, pa je tako bilo i sada, kada je reč o raskidu sa Teom. Njihov odnos je zaista divan, Anastasija se uvek prvo konsultuje sa mamom, pa onda donosi konačne odluke - priča izvor.

Foto: undefined

Podsećanja radi, Cecina ćerka sa košarkašem Milošem Teodosićem uplovila je u ljubavnu vezu, ali o tome niko od njih nije želeo da priča u javnosti. Anastasija je jednom prilikom otkrila samo da je srećna i emotivno ispunjena, ali nikada nije otvoreno pričala o njihovoj vezi.

Spekuliše se da je njihova emotivna veza okončana zbog velike udaljenosti.

Foto: undefined

- Teo nije mogao da dolazi u Beograd zbog treninga i utakmica koje ima, a Anastasija je imala obaveze u Beogradu, kako oko fakulteta, tako i oko poslovnih angažmana koje je dobila u poslednje vreme. Ostali su u dobrim odosima, jer su se civilizovano rastali. Sasvim je sigurno daće ostati prijatelj i kada nađu vremena, popiće kafu - ispričao je juče naš izvor.

Autor: B. Radonić

#Anastasija Ražnatović

#Miloš Teodosić

'