AKTUELNO

I noćas žestoka akcija!

Situacija u noćnim satima u sobi za izolaciju, u kojoj su trenutno Miki Đuričić, Anđela Veštica i Đekson, ponovo je bila zanimljiva. Nakon vrele akcije, juče, desila se još jedna pred zoru. A u istom prostoru bio je i pčelar, koji ovom paru nije prepreka za vođenje ljubavi.

Foto: RTV Pink

Ne morate svako veče! - komentarisao je Miki, kada je video da Đekson i Anđela ponovo spavaju zajedno.

Foto: RTV Pink

Da situacija bude još zanimljivija, samo nekoliko sati pre novog seksualnog odnosa sa pevačicom, Đekson je govorio Mini Vrbaški kako nema nameru više da spava sa Anđelom Vešticom, a u garderobi su se grlili i ljubili.

Foto: RTV Pink

Međutim, sve je to palo u vodu, kada su se svetla pogasila, a Mina i Đekson, razdvojili. On je odmah otrčao u zagrljaj Anđele Veštice, kojoj ni noćas nije mogao da odoli. Inače, ranije sinoć, Veštica je rekla reperu da zna da je slab na nju i da će ponovo imati seksualne odnose, što se vrlo brzo i desilo.

Foto: RTV Pink

Dok su oni ponovo imali svoje ljubavne igre ispod pokrivača, Mina Vrbaški, bez donjeg veša na sebi, ležala je na krevetu sa Slobom i Lunom, i pričala o Đeskonu. Sva dešavanja možete pogledati u video prilogu:

PROČITAJTE JOŠ: MINA I ANĐELA O ĐEKSONU: Ti si mentol, ja ti nisam drugarica posle SE*SA sa njim! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Anđela Veštica

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'