AKTUELNO

Nisu mogle da izdrže, pa se zanele u igranju!

Protekle noći, Anđela Veštica, razočarala se u Lepog Miću, jer joj je ovonedeljni vođa zamerio što je nastavila sastanak koji je on prekinuo, a zbog čega su kasnije svi takmičari kažnjeni sa po 400 dinara manjeg bužeta sledeće nedelje. Ona je prvo o pevaču, pričala u garderobi sa Slobom Radanovićem, a kasnije sa Drvetom mudrosti.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Sada ide i govori kako smo ga izdali. Izdala sam ga, jer sam završila sastanak. Brate, kvariš drugome dan! Je*em te u usta matora! Nisam se dugo ovako iznervirala! - rekla je Anđela Slobi.

Kako bi je oraspoložilo, Drvo mudrosti je predložilo Velikom šefu, da pusti Anđelinu pesmu na razglas. Šefu se to dopalo, pa je po povratku u dnevnu sobu, Veštica bila iznenađenja. Osmeh joj se odmah vratio na lice, počela je da igra, a u igranju joj se pridružila i Luna Đogani, sa kojom se popela na sto.

Foto: RTV Pink

Nakon što je čudo Anđelinu pesmu, Đekson je otišao kod Drveta mudrosti da se žalili kako mu nedostaje njegova muzika i da bi i on voleo da čuje neku svoju pesmu.

Ljubomoran sam na Anđelu, što ste pustili pesmu! - rekao je reper, nakon čega se Drvom slatko nasmejalo.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Drvo je odlučilo i da Đeksonu izađe u susret, ali je Nemanja morao da mu ispriča neku svoju tajnu. Đurićeva najveća tajna je da je bacio oko na još jednu zadrugarku, treću po redu, a na koga tačno misli, pogledajte:

Zato što je bio iskren, Đekson je dobio dve svoje pesme, a kada je muzika krenula zadrugari su odmah skočili i počeli da igraju. Devojke su se popele na sto, a u plesu su se neke zadrugarke toliko zanele, da su otkrile previše. Kako je sve izgledalo, pogledajte u ovom video klipu:

Foto: RTV Pink

Kasnije u toku večeri, krenula je još jedna pesma, a ovoga puta zadrugarke su bile najveselije:

PROČITAJTE JOŠ: MINA I ANĐELA O ĐEKSONU: Ti si mentol, ja ti nisam drugarica posle SE*SA sa njim! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Anđela Veštica

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Đekson

'