AKTUELNO

Bolje vrabac u ruci, nego ptica na grani! - poručilo je Drvo zadrugarki koja nije želela da proda svoj rad.

Nakon što su Anđela Veštica i Đeskon izabrani za ovonedeljne potrčke, Žiža Stojanović za omiljenu ličnost, došlo je vreme i za jednu od omiljenih aktivnosti svih zadrugara, za licitaciju. Oni su se svi zajedno uputili u Rajski vrt, gde se glumica odmah pohvalila titulom koju je dobila ove noći.

Foto: RTV Pink

Na licitaciji svi stanari koji su proteklih dana nešto pravili to su mogli prodati Velikom šefu, kako bi malo napunili svoje buđelare. Međutim, nisu svi stanari imali šta da ponude.

Foto: RTV Pink

Rudar, Marko i Bora napravili su minijaturu farme koja se nalazi u okviru "Zadruge", a ona je izazvala veliku pažnju svih stanara. Oni su za ovo tražili deset hiljada dinara, a drvo se slatko nasmejalo, i ponudilo im tri hiljade, što je njih razočaralo, jer su precenili svoje umeće. Nakon toga su se cenkali, a onda su se našli na 4200 dinara.

Foto: RTV Pink

I pevačica Teodora Džehverović imala je ponudu za koju je očekivala više novca. Ona je tražila šest hiljada dinara, a Drvo mudrosti procenilo je ovaj rad na 3100 dinara. Kada je ovo čula, Teodora je odbila da proda svoje delo, nakon čega je bila vidno razočarana.

Foto: RTV Pink

POGLEDAJTE: OSTAVIO ZADRUGARE U ŠOKU SVOJOM IZJAVOM: Đekson objasnio u kakvom je odnosu sa Minom! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ko je najbolje prošao na večerašnjoj licitaciji, pogledajte u video-klipu koji je u nastavku teksta:

Autor: S.K.

#Aca Lukas

#Anđela Veštica

#Maca Diskrecija

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Đekson

#Žiža Stojanović

'