AKTUELNO

Danas je profesor na fakultetu i glumica.

Ćerka Aljoše Vučkovića, Leana završila je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu i bavi se glumom kao i njen otac. Njen život, ipak, nije bio nešto na čemu bi joj drugi zavideli, ali vremenom je uspela da izgradi sjajnu karijeru.

Uz svoju porodicu, Leana je odlučila da ode na odvikavanje od narkotika, a ubrzo je do medija stigla informacija da je iz istih razloga u zatvoru.

Aljoša Vučković demantovao je natpise da mu je ćerka u zatvoru, ali je priznao da je ona na lečenju.

- Ono što mogu da kažem jeste to da moja ćerka nije u zatvoru, već na lečenju zatvorenog tipa. Mislim da bi svi ljudi trebalo da puste pojedince i njihove najbliže da svoje probleme rešavaju sami i onako kako najbolje umeju – rekao je Aljoša za ''Story'' u tom periodu.

Leana već nekoliko godina živi bez narkotika, a nedavno se pojavila i u pozorištu. Glumica se opredelila i za drugačiji način života, pa je pored glume i profesor na jednom fakultetu.

Glumčeva ćerka jedno vreme bila je asistent psihologije na jednom privatnom fakultetu novinarstva, a kasnije se angažovala na vežbama gde je studente učila javnom nastupu.

Nije tajna da mnogi studenti koji pohađaju ovaj fakultet često posećuju Leanina predavanja i kurseve, kao da su i mnogi od njih savladali tehnike javnog nastupa zahvaljujući njoj.

#Aljoša Vučković

#Leana Vučković

'