AKTUELNO

Glumica hoće da spava u dvorištu, Miki tvrdi da je Milica kriva za smrt riba u jezeru!

Zadrugari su sinoć pokrenuli raspravu na temu da li se Milica Dugalić bavi crnom magijom. Sve je krenulo kada je Lepi Mića, inače ovonedeljni vođa, sazvao sastanak i rekako kako je dobio tu informaciju od jednog zadrugara, čije ime neće reći.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RASKRINKANA! Zadrugari u strahu, jedna takmičarka se bavi CRNOM MAGIJOM! (VIDEO)

Kada se skup završio, glumica Žiža Stojanović i pčelar Miki Đuričić, počeli su u dvorištu da komentarišu aktuelno dešavanje, a njima su se jako brzo pridružili i ostali cimeri. Žiža se najviše uplašila, jer spava krevet do Milice Dugalić.

Ti si bistar i pametan! Zašto je postavljeno to pitanje za nju? Pronađite toga koji to priča! To je ozbiljno pitanje! Miki ima provereno. Ova tema je vrlo ozbiljna. Ljudi nemoj u to da verujete! - govorila je Žiža.

Foto: TvPink Printscreen

Žižo, kada budeš legla da spavaš, obuj različite čarape i onda magija ta njena neće preći na tebe. Jesi ti videla da su sve ribe crkle? Ko je pričao sa ribama, ja ili Milica? Ovde ima ljudi, koji su pod njenom kontrolom, onaj ko je najviše optužuje je pod njenom kontrolom. Lepi Mića je jedan od njih, a druga je Saška Karan. Na njih su bačene čini, a imaju i još dve osobe, koje su jako bliske sa vama! - rekao je Miki Žiži

Foto: TvPink Printscreen

Deco, ja ću ovde da spavam u dvorištu! Jesi li ti normalan Miki? Ja ne mogu da verujem, ovaj narod je školovan! Ma Miki jesi ti siguran da ona to radi? Ti svoje d*pe čuvaš! - izjavila je glumica

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku, pored njih je prošla Milica Dugalić, a Miki je predložio da prekrste noge, kako bi se zaštitili. Šta se dalje dešavalo i kako su Miki, Žiža, Zorica, Bora, Sale i Tanja komentarisali ova devašnja, pogledajte u video sardžaju:

Autor: S.K.

#Milica Dugalić

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Žiža Stojanović

'