AKTUELNO

Blogerka je pričala i o Anabeli, koja je pre nekoliko godina imala ljubavnu romansu pred kamerama!

Pevačica Teodora Džehverović, sinoć je imala privatan poziv. Ona je presrećna, otrčala do telefonske govornice, gde je razgovarala sa mamom. Međutim, sreća je u sekundi prekinuta, jer je ova plavuša od majke dobila najstrašnije kritike. Šta joj je tačno rekla, pogledajte klikom na link, ispod.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: RADOVALA SE ŠTO ĆE ČUTI MAMU, A ONDA JE POČELA DA SE GUŠI U SUZAMA: Teodorina majka sasula ćerki SVE U LICE i OPASNO JE ISKRITIKOVALA! (VIDEO)

Teodori posle ovoga ništa nije bilo jasno. Pitala se zašto li je mama ljuta i zašto nije zadovoljna njenim ponašanjem u "Zadruzi". Rame za utehu, bila joj je najbolja drugarica Luna Đogani, koja je ubeđena da kritike nisu bile na račun manekena Anđela Rankovića, sa koji je ova zadrugarka previše bliska, a pre nekoliko večeri Luni je priznala da su čak imali i odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Imaš 20 godina, zaljubila si se. Ajde da praviš neka sr*nja, da je on neki debil, da te maltretira, ne! Ja sam ubeđena da ona ne misli ništa protiv Anđela. Mozda nju nervira alkohol. Ubeđena sam da nema veze sa Anđelom! - izjavila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Blogerka je tvrdila kako mama Teodore Džehverović mora da bude svesna gde joj se ćerka nalazi, ali i dala savete pevačici da pazi šta radi sa Anđelom po krevetu i po ćoškovima. Luna je spomenula i svoju mamu Anabelu, koja je pre nekoliko godina, pred kamerama imala jednu romansu, pa je Đoganijeva prokomentarisala kako je njoj sve to izgledalo kada je gledala:

Foto: TvPink Printscreen

Moja mama, je meni prva rekla, kada sam ulazila: ništa nema loše u tome da se zaljubiš. I to je to, jel moja mama je prva našla ljubav u rijalitiju. Isto su bila osuđivanja, ima dvoje dece, pa šta? Jel treba da umre sama? Ona je ušla u rijaliti i zaljubila se u Mladena i meni su bili preslatki! Preslatki su mi bili, ja koja sam gledala to sa strane! - prenela je svoja iskustva Luna.

Razgovor ove dve cimerke u celosti možete pogledati u video klipu koji se nalazi u nastavku ovog teksta:

Autor: S.K.

#Anabela Atijas

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'