AKTUELNO

Dok je brisala suze, Maca ju je imitirala.

Luna Đogani, sinoć je najviše suza pustila za vreme trajanja žurke, ali i nakon nje. Ona se posebno raznežila kada je na sceni videla pevača Slobu Radanovića, u koga je, kako je sama priznala više puta - zaljubljena.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je zapevao pesmu Sunce ljubavi, dok Luna nije mogla da kontroliše svoje emocije, pa je počela da plače. Očigledno je ova pesma seća na neke stare dane, pa je Sanji Stanković rekla da je ovo posvećeno njenim najvoljenijim osobama.

Za mamu i tatu! Ovo je za mamu i tatu! - kratko je kroz suze izjavila Luna Đogani

Foto: TvPink Printscreen

Da situacija bude još emotivnija, ovu pesmu, uživo je otpevao Sloba, pa je to Lunu još više pogodilo. Dok je ona plakala, nekoliko metara od nje, izbio je sukob između Saške Karan i Žarka Stojanovića, a i Maca Diskrecija je bila tu. Ona je držala salvete i imitirala kako briše suze, aludirajući na Lunu. Kako je sve izgledalo, možete videti u klipu ispod:

Inače, Sloba Radanović sinoć je često znao da uzme mikrofon i zapeva, a to je u jednom trenutku učinio i sa svojim kolegama, čuvenim Becom Fantastikom i cimerom iz "Zadruge", takođe pevačem Borom Santanom.

POGLEDAJTE: PRIZNALA! Zbog ovoga se ZALJUBILA u Slobu, a onda je otkrila šta ANABELA misli o pevaču! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Luna Đogani

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'