AKTUELNO

Mikija pogodile pesme: "Molim te, otpevaj mi to, pa da umrem. To patim za jednom devojkom!".

Pravi melem za uši, kako zadrugara tako i gledalaca najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga",  priredili su pevačica Zorica Marković i pevač Sloba Radanović. Njih dvoje, sinoć su pevali na suvo, svojim cimerima, popularne narodne pesme.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica se sve vreme šalila, kako je uslov za pevanje, novac i kako ostali treba da joj plate da bi ona pustila glas, a i to bi bio dobar način da ona popuni svoj budžet, koji ima na raspolaganju u "Zadruzi". Ostali su to ozbiljno shvatili, pa je Zorka za kratak vremenski period zaradila dosta novca.

U pesmi je najviše uživao je pčelar Miki Đuričić, koji nije štedeo novac.

Imaš 1000 dinara kada dobijemo budžet, ako mi ovu otpevaš "Negde u daljini", dajem ti 1000 dinara. Molim te, otpevaj mi to, pa da umrem. To patim za jednom devojkom - iskren je bio Miki, a Zorica mu je istu pesmu i otpevala.

Foto: TvPink Printscreen

Posle pola sata, kada su završili sa pevanjem, Zorica je zahtevala Mikiju da vrati pare, obzirom da se ovaj zadrugar baš "otvorio", ali on nije pristao na to.

Ja sam tebi to dao. Ti si meni učinila plezir, kao da sam bio... Na šta ti ja ličim, Zorice nemoj me za*ebavati. To si ti zaradila. Ja sam tebi to dao, neću da vraćam pare. Ti si meni ulepšala veče! To si ti zaslužila. Da me nisi pogodila, ne bih ti dao. Ja neću sa tobom progovoriti, ako mi vratiš pare - rekao je Miki Zorici.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je video da Miki neće nazad svoj novac, Lepi Mića je odmah tražio da dobije makar deo, jer je pevao jedan refren. Zorica je rekla kako će Mikiju stalno pevati, a kada je videla da je on stvarno ne želi pare nazad, odlučila je da deo koji je dobila, podeli sa Slobom Radanovićem.

Ja ću tebi da pevam svako veče, kao bratu, ali nemoj da mi daješ pare. Ovo ćemo sutra zajedno da podelimo - bila je iskrena Zorica.

POGLEDAJTE: OSTAĆE BEZ HONORARA?! Zadrugari ALJKAVI I NEODGOVORNI, preti im STROGA kazna! (VIDEO)

S. Kuvekalović

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zorica Marković

'