AKTUELNO

Folk zvezda presrećna je zbog uspeha ženske odbojkaške reprezentacije Srbije.

Odbojkašice Srbije u nedelju uveče učinile su čitavu naciju neizmerno ponosnom, nakon što su u finalu Evropskog prvenstva u Bakuu ubedljivo savladale reprezentaciju Holandije i osvojile zlatnu medalju.

Foto: Tanjug

Zanimljivo je da su naše zlatne odbojkašice tokom priprema, ali i samog finala, uživale u hitovima folk zvezde Dragane Mirković, čija se pesma "Luče moje" čula i u direktnom prenosu, te se može zaključiti da im je upravo ona donela sreću.

Foto: Promo

Članica žirija treće sezone "Pinkovih zvezda" oduševljena je zbog uspeha naših odbojkašica, a nije krila sreću i zadovoljstvo zbog toga što su baš njene hitove slušale u najvažnijim profesionalnim trenucima.

Naše zlatne devojke su nam donele toliko radosti da sam presrećna ako sam barem na ovaj način mogla da im uzvratim i pružim podršku, osim što sam iz sveg srca navijala za njih ispred televizora. Nema reči koje mogu adekvatno da opišu koliko sam ponosna što se moja pesma čula na takvom događaju i jedva čekam da se ukaže prilika da se negde sretnemo i da mogu i uživo da im je otpevam - izjavila je Dragana Mirković.

Foto: Privatna arhiva

Pink.rs

#Dragana Mirković

#Odbojkašice

#Pinkove zvezde

#pevačica

'