AKTUELNO

Bane je na sva pitanja pogrešno odgovorio.

Nakon što je izašao iz Rajskog vrta, Bane je ušao u veliku raspravu sa Mikijem Đuričićem. Pre toga, Čolak je dobio nekoliko pitanja iz knjige "1000 zašto, 1000 zato" na koja nije znao odgovore. Da situacija bude još smešnija, Čolaka su gledali ostali zadrugari, čije je znanja hteo da proveri.

Foto: TvPink Printscreen

Da te pitam jedno pitanje. Baš me interesuje. Jel sve mačke predu? - zbunjen je bio Čolak, a Miki mu je rekao da on ne može znati odgovor na to pitanje.

Nakon ovoga, Miki i Bane ušli su u raspravu oko Čolakovog znanja, koji je rekao da najviše prati sport, pogotovu košarku.

Ja mislim da bi ti bio idealan kao takmičar. Nemoj da se ljutiš. Tvoji odgovori bi bili isti kao Macini. Druže, veruj mi da si debil. Druže, ti si hteo da napraviš budale od Mace i DNK... Ti si retard, ne oni! Čovek koji je završio fakultet mora to da zna.

Foto: TvPink Printscreen

Brate, završio si ekonomski fakultet, a ne znaš kada je nastala prva banka! Pa banke su ratove pravile! - uključio se Đekson.

Miki je pitao Baneta, pošto voli košarku, koji tim je devedestih godina bio vodeći u ovom sportu. Ni na to pitanje Bane nije znao odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Ti ne znaš, druže, osnovne stvari. Druže, ne možeš ti od njih da praviš budale, kad si glupan. Druže, cela nacija ti se smeje. Hteo si da napraviš budalama njih, a ispao si ti najgluplji - rekao mu je Miki.

Kako je izgledala njihova rasprava, i šta u na sve rekli ostali zadrugari, pogledajte u videu koji je u nastavku teksta:

POGLEDAJTE: OSTAVILA GA, A PROVOCIRA: Slobina žena NA NJEGOVOM INSTAGRAMU objavila snimak koji će ga OPASNO RAZBESNETI! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'