AKTUELNO

Odradio je svoj zadatak.

Najimpresivniji rijaliti na ovim prostorima, Zadrugu, sinoć je napustio komičar Miroslav Đorđević, nakon što je voditelj Ognjen Amidžić saopštio da je imao najmanju podršku publike.

Foto: TvPink Printscreen

Kao što je pravilo, onaj koji napusti Zadrugu imenuje novog Vođu. Iako su svi mislili da će to biti Miki Đuričić, koji se družio sa Miroslavom, on je odlučio da to bude Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka Rada Radenović posetila je zadrugare kako bi izbor bio održan, a prvo što je pitala Miću jeste kako se oseća kao novi Vođa.

Ja sam oduševljen, ja sam se naježio. Ovo je jedna igra, koja je vrlo interesantna, i gde moramo da stavimo po strani naše privatne odnose. Ja ću biti ne-vođa i sve će ići u suprotnom smeru.

Foto: TvPink Printscreen

Mića večeras ima zadatak da izabere svoja dva potrčka, kao i omiljenu osobu. On je odlučio da to budu Sanja Stanković i Anđelo Ranković, koji su, kao i ostali, priznali da su iznenađeni što su oni imenovani.

Biće mnogi iznenađeni. Ženski sluga je Sanja, a muški sluga je Anđelo.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VEČERAS VAS OČEKUJE PRAVA POSLASTICA: Evo šta su ZADRUGARI PRIPREMILI ZA GLEDAOCE! (VIDEO)

Sa druge strane, za omiljenog zadrugara Mića je izabrao Milicu Dugalić, od koje je zahtevao da ne spava u hotelu, nego u svom krevetu, a onda je na nju prebacio svoje obaveze, sve osim čitanja pisama koje stižu od Velikog šefa.

Autor: N.Vujčić

#Izbor potrčka

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'