AKTUELNO

Pop pevač danas je postao ponosni otac Ane i Srne.

Voditeljka Televizije Pink, Jovana Joksimović porodila se sinoć nešto posle ponoći i svom suprugu, pop pevaču Želju Joksimoviću, podarila bliznakinje - ćerkice Anu i Srnu.

Pročitajte još... SRĐAN PREDOJEVIĆ JAVNO ČESTITAO JOKSIMOVIĆIMA NA PRINOVI: Evo šta je Jovanin kum poručio Željku! (VIDEO)

Foto: Instagram

Dolazak prinova obradovao je čitavu Srbiju, a ponajviše ponosnog oca, koji je radosnu vest podelio sa čitavom nacijom putem Tvitera.

Svet je od danas bogatiji za još dve divne devojčice, Anu i Srnu. Dobro nam došle drage princeze - napisao je Joksimović, nakon čega su usledile mnogobrojne čestitke fanova.

Foto: Printscreen

Ono što je zanimljivo jeste to da Ana i Srna nisu prvi blizanci u porodici poznatog pevača - naime, Željkova majka Vesna ima brata blizanca Veselina, a mnogi smatraju da je upravo genetika zaslužna za to što je ova porodica ponovo postala bogatija za blizance.

Foto: Printscreen Youtube

- Jeste, imam brata blizanca Veselina. Pre njega i mene u našoj familiji nije bilo takvih slučajeva i sada je Jovanina trudnoća prva posle nas. Naravno, veoma sam srećna, kao i cela naša porodica. Jedva čekamo da unučići dođu na svet - rekla je Željkova majka pre nekoliko meseci, kada je saznala da joj je snajka trudna.

Pink.rs

#Blizanci

#Jovana Joksimović

#Porođaj

#pevač

#voditeljka

#Željko Joksimović

'